+31 6 5330 4583 info@fralimgardur.nl

Frá Limgarđur Shop

Het publiek dat Frá Limgarđur bezoekt, zal kennis kunnen nemen van de natuur, cultuur en specifieke producten van IJsland. Door directe contacten met de IJslandse bevolking is het mogelijk om een aanbod van producten samen te stellen, welke tegen een billijke prijs verkrijgbaar is. Het is zeker niet uit te sluiten dat in de toekomst ook reizen naar IJsland worden georganiseerd, eventueel met ondersteuning van een bestaande reisorganisatie dan wel onder eigen verantwoordelijkheid.

Daarnaast zijn bij Frá Limgarđur allerlei mooie, leuke en vaak ook kleinere artikelen te koop, die interessant zijn voor elke paardenliefhebber, of voor diegene die gewoon van mooie dingen houdt.

Cadeau
Frá Limgarđur biedt ook allerlei producten aan op het gebied van verzorging voor mens en dier. Producten van uitstekende kwaliteit, waar je lange tijd mee doet. Daardoor zijn de producten naar verhouding goedkoper dan vergelijkbare producten van veel mindere kwaliteit. Het gaat hier om specifieke producten voor de verzorging en behandeling van paarden en andere dieren. Tevens behoort hierbij ook een verzorgingslijn voor mensen op het gebied van cosmetica, schoonmaak- en cadeau-artikelen.

Herkent u onderstaande problemen bij uw dier? Wij bieden mogelijkheden tot verbetering en oplossing!

  • Zomereczeem
  • Gezichtsverwondingen
  • Verwondingen algemeen
  • Huidaandoeningen
  • Versterking immuunsysteem

Wij maken gebruik van een alternatieve geneeswijze in de dierengezondheidszorg, met name daar waar de klassieke geneeskunde tekort schiet. De door ons aanbevolen producten zijn ontstaan en gebaseerd op de geneeskracht van een speciale plant. Zij zijn zorgvuldig samengesteld door Amerikaanse apothekers en vervaardigd volgens “Good Manufacturing Practice”. De geneeskracht is zeer gedegen onderzocht en onderbouwd door o.a. meer dan 300 wetenschappelijke publicaties.

Gezondheidsproducten
Wij gebruiken voor mens en paard verschillende gezondheidsproducten. Om de gezondheid te versterken, om wonden te helen of om huidirritaties te genezen of verzachten. Dit middel kan gebruikt worden bij vele aandoeningen. Omdat onze ervaring met dit gezondheidsproduct overweldigend positief is, bieden we ook andere belangstellenden de gelegenheid om deze producten aan te schaffen.

Aloë Vera is een van de oudste bekende medicinale planten. In het oude Griekenland gebruikten de artsen de plant in hun recepten, terwijl de oude Egyptenaren de plant niet alleen gebruikten als medicijn maar ook als levenselixer, voor huidverzorging en bij het balsemen van hun farao’s.

Wij nodigen iedereen graag uit om kennis te maken met ons assortiment. In alle gevallen geldt: niet tevreden? Geld terug! Wij zijn namelijk 100% overtuigd van de kwaliteit van onze producten.