+31 6 5330 4583 info@fralimgardur.nl

Kinderfeestje

Je bent jarig en wilt natuurlijk een spetterend feestje waar iedereen nog lang over babbelt. En een verjaardagsfeest waar ieder kind plezier heeft. Bij Frá Limgarđur maak je van je verjaardag een groot feest! Met alles erop en eraan.

Pony’s
Het feest begint om 14.00 uur met taart en limonade terwijl de jarige Jet of Job ondertussen de cadeautjes uitpakt. Daarna gaan we met de pony´s spelletjes doen in de bak. Na de spelletjes gaan we weer even naar binnen om bij te komen met wat iets lekkers te drinken terwijl ondertussen de huifkar wordt klaargemaakt.

Als laatste gaan we dan met de huifkar naar de MacDonalds waar we een HappyMeal gaan eten. En het mooiste: als het op de terugweg donker is hebben we de huifkar helemaal verlicht! Om ongeveer 17.30 uur zijn we dan weer terug bij de boerderij.

Altijd feest
De feestjes gaan in principe met elk weertype door, behalve met ijs/sneeuw. Zorg dus dat de kinderen goed aangekleed en zo nodig met regenkleding (geen poncho´s). Ook is het mogelijk om in overleg een ander programma te bespreken, neem dan even contact op met Heleen.

 Overige informatie
Per kind vragen wij een bijdrage van 19,50 euro. Dit is inclusief cadeau en maaltijd.

  • In verband met de organisatie vragen wij u dit minimaal 1 maand van te voren vast te leggen.
  • Minimaal 6 kinderen.
  • Mogelijke dagen zijn: woensdag, zaterdag of zondag.

U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp
Aanmelden Kinderfeestje

Uw bericht