+31 6 5330 4583 info@fralimgardur.nl

Lifecoach

Als lifecoach biedt Heleen ondersteuning aan klanten om tot verandering te komen in een onderdeel van hun leven. Heleen houdt in gesprekken de klant een spiegel voor en leert de klant dingen van een andere invalshoek te bekijken. Het kan gaan om persoonlijke veranderingen (bijvoorbeeld onzekerheid), werk, huisvesting, gezinssituatie, partnerkeuze, enzovoort. Heleen biedt alleen ondersteuning, ze is geen behandelaar. Mocht naar voren komen dat een coachvraag een moeilijker kwestie blijkt dan tevoren gedacht zal zij adviseren en doorverwijzen naar meer specialistische hulp. Voordeel van een lifecoach is dat het laagdrempelig is. Je kunt met iedere vraag terecht, ook al is het maar voor 1 gesprek.

Veiliger voelen
Hulp door Heleen is op verschillende manieren mogelijk. Je kunt telefonisch worden gecoacht wat als voordeel heeft dat je de deur niet uit hoeft en niemand in de ogen hoeft te kijken, het kan wat veiliger voelen voor jezelf. Je kunt ook bij Frá Limgarđur komen voor face tot face gesprekken waarbij Heleen meer mogelijkheden heeft om andere activiteiten in te zetten. Zo kan zij bijvoorbeeld gebruik maken van de paarden. Of door met kaarten met uitspraken te selecteren en daarop door te praten. Een andere manier is door creatief bezig te zijn. En er kan gepraat worden tijdens een ontspannen boswandeling. Van elk gesprek ontvang je per mail een gespreksverslag zodat je altijd nog even na kan lezen waar het over gaat zodat je bij je doel blijft.

Heleen fungeert alleen als spiegel of klankbord en zal geen antwoorden geven. De antwoorden vind je zelf tijdens de gesprekken.