+31 6 5330 4583 info@fralimgardur.nl

Meerdaagse tochten

Meerdaagse tochtenAls je moe bent van de sleur en echt een geheel wilt zijn met de natuur dan ben je bij Fra Limgardur aan het juiste adres. Want hier kun je een zwerftocht bespreken naar je eigen wensen van 2 tot 14 dagen! Dat kan met je eigen paard of een paard van ons.

We rijden afstanden van 15 tot 40 km per dag en maken zoveel mogelijk gebruik van de Veluwe Trail routes. We overnachten in de tent(en) en de paarden verblijven buiten zodat ze kunnen bewegen en zodoende niet stijf worden. Het bagagevervoer en de maaltijden worden geregeld, dus uw paard hoeft alleen een lunchpakket mee. Tijdens zo’n tocht is het heerlijk om samen te werken met uw paard. Bovendien hoeft u niets te regelen, dat wordt voor u gedaan!

We hebben voor u een keus uit 4 arrangementen (prijzen op aanvraag):

  1. Een tocht van twee dagen. Via Heerde naar Vaassen en weer terug naar Heerde.
  2. Een driedaagse tocht. De route voert van Heerde, Vierhouten naar Vaassen en retour naar Heerde.
  3. Een vijfdaagse tocht. Vertrek van Heerde naar Vierhouten, Garderen,  Hoog Soeren, Vaassen en retour Heerde.
  4. Een negen daagse tocht. De reis start in Heerde en gaat dan via Vierhouten naar Garderen, naar Otterlo, Wolfheze, Laag Soeren, Hoenderloo, Hoog Soeren, Vaassen en terug naar Heerde.

Natuurlijk kunnen we ook een aangepast arrangement samenstellen in overleg met de deelnemers. Neem voor meer informatie contact op met Heleen op 0623-494200.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp
Aanmelden meerdaagse tocht

Uw bericht