+31 6 5330 4583 info@fralimgardur.nl

Paardrijlessen

kinderlesBij Frá Limgarđur kun je terecht voor groepslessen, maar ook voor privélessen of individuele hulp met paarden, bijvoorbeeld als je angst hebt opgebouwd, graag wat zekerder wilt worden, of wat je ook voor reden hebt om met paarden te willen werken. Privé lessen zijn voor een half uur tot een uur te bespreken. Groepslessen duren een uur. Een groep bestaat uit maximaal 6 ruiters

Iedereen is welkom om bij ons te komen en dus ook kinderen of volwassenen met een beperking zoals bijvoorbeeld ADHD, PDD NOS, depressie of maakt niet uit wat. Iedereen wordt opgenomen in de groep en hoort erbij. Je mag er zijn zoals je bent!

 

Gemixte groepen
De groepen zijn gemixt. Zowel qua niveau (beginners tot en met gevorderden) als ook qua leeftijd. Zo wordt leren met en van elkaar gestimuleerd. En is het veel leuker! Kinderen met een lichte beperking, bijvoorbeeld ADHD of een stoornis in het autistisch spectrum, kunnen goed meekomen in de reguliere lessen. Omdat er een individuele benadering is. De lessen worden afgestemd op de eigen mogelijkheden. Uitgangspunt bij alle lessen is het samenwerken met de paarden.

In de reguliere lessen is er veel aandacht voor het verbeteren van de balans tussen ruiter en paard.Veiligheid voor ruiter en paard is de eerste prioriteit. Daarnaast leren we angst te overwinnen en stapje voor stapje te werken aan het opbouwen van vertrouwen tussen paard en ruiter.

De instructie wordt gegeven door Heleen Hage en zij is gediplomeerd Allround Holistisch Instructeur en van beroep Sociaal Pedagogisch Werker. Naast de manege-activiteiten heeft zij door haar beroep als spw-er veel ervaring met mensen met een vorm van autisme.

Tarieven:

  • Losse groepsles           :  Є 12,50
  • Losse privéles ½ uur   :  Є 12,50
  • 10-rittenkaart                :  Є 85,-