+31 6 5330 4583 info@fralimgardur.nl

Ponykampen

Iedere zomervakantie organiseert Frá Limgarđur leuke ponykampen. Deze zijn niet leeftijdsgebonden en dus toegankelijk voor zowel kinderen, pubers als volwassenen. Per kamp is er plek voor acht deelnemers. Als je er bij wilt zijn, dan is het goed om je snel aan te melden!

  • Wanneer:
    De eerste 2 weken van de zomervakantie van midden Nederland                          .
  • Waar:
    Bij ons op de boerderij aan de Mussenkampseweg.
  • Kosten:
    € 249,- (alles inclusief)

Gezellig bbq hoort er ook bij!

Altijd al eens je eigen paard willen verzorgen, rijden en gewoon het gevoel hebben dat je een eigen paard/pony hebt? Kom dan gezellig mee met ons ponykamp! Maakt niet uit hoe jong/oud je bent. Alle deelnemers delen een grote passie: paarden.

Leerzaam ponykamp
Tijdens ons kamp is gediplomeerde instructie aanwezig en krijg je zowel les in vrijwerken, grondwerk als rijden, maar gaan we ook zeker dagelijks een lekkere bosrit maken en dan er is ook nog ruimte voor vrije tijd. We zorgen met elkaar voor de paarden en onszelf. Kortom een gezellig, ontspannen, maar ook leerzaam ponykamp voor jong en oud(er).

Meer informatie is te krijgen bij Heleen Hage (contactformulier of 06 2349 4200). Ook als je gewoon een keer wilt komen kijken bij ons Heerde kun je bij haar terecht!

 

Kamp op aanvraag

Deze zomervakantie zijn de kampen al afgelopen, maar volgend jaar kun je weer lekker inschrijven. Kun je niet wachten en wil je toch graag op kamp? Neem dan gerust contact op zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk is! Het is ook mogelijk om bv in de herfstvakantie een speciaal beginnerskamp te organiseren. Je bent dan overdag van 10.00 – 16.00 uur op onze boerderij waar je de eerste beginselen van het paardrijden leert. ‘s Morgens krijg je theorieles en na de lunch gaan we met de paarden werken.

kinderles