«

»

mrt 11 2014

Sport en voeding

De titel van dit bericht is een veel voorkomend en vaak ook moeilijk onderwerp voor sporters tijdens het sporten. Je bent gericht op het behalen van prestaties en wilt je gestelde doel bereiken. Meestal is het gevolg een dag na de training of wedstrijd voelbaar in de vorm van spierpijn. Ook Heleen had hier altijd last van en na een endurance-wedstrijd waren de eerste 2 dagen haast zwaarder dan de wedstrijddag zelf. Tijdens de wedstrijd produceer je adrenaline waardoor je eerder over je grenzen gaat, je voelt geen verzuring en gaat maar door op weg naar je einddoel voor die wedstrijd. De dag erna merk je dat je ver bent gegaan en spierpijn hebt…

Sinds een tijdje gebruikt Heleen JuicePlus, simpelweg om haar tekort aan groente en fruit aan te vullen in de hoop zich fitter en minder moe te voelen. Dat doel is al lang en breed bereikt! Ze is minder snel verkouden of grieperig en als het al zo ver komt is ze er veel sneller weer bovenop. Maar een nog mooier bijkomend voordeel is dat zij geen spierpijn meer heeft na een lange training of wedstrijd!

JuicePlus is een product bestaande uit 3 soorten capsules: groente, fruit en bessen. Iedere capsule bestaat uit 9 soorten groente, fruit of bessen zodat je verzekerd bent van variatie. De groenten, fruit en bessen worden op de meest gezonde en biologische grond overal ter wereld geteelt en na een proces van o.a. drogen in capsules verwerkt voor een makkelijke consumptie.

Nu zul je denken: We eten toch groenten en fruit? Dat klopt en ws houd je je dan aan de norm van 2 ons groente en 2 stuks fruit… Helaas is dit tegenwoordig niet meer genoeg! De grond waar onze producten in de winkel vanaf komt is veel minder gezond dan vroeger… Veel producten komen uit het buitenland en hebben een lang proces van transport waardoor er vooraf allerlei toevoegingen worden gedaan om te zorgen dat de producten langer houdbaar blijven. Kortom, wat wij aan groenten en fruit uit de winkel eten is een stuk minder gezond dan wij denken… Daarnaast is er door persoonlijke voorkeur en smaak minder varietie dan goed is voor de mens.

Wil je ook het beste voor je gezondheid? Neem dan een kijkje op JuicePlus of neem contact op met Heleen.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.fralimgardur.nl/index.php/sport-en-voeding/