+31 6 5330 4583 info@fralimgardur.nl

Vakanties

badwagenFrá Limgardur ligt in het buitengebied van Heerde op de Veluwe.
Naast onze woonboerderij, een eenvoudige IJslandse paardenstal, hebben wij een sfeervol 4-persoons gastenverblijf gerealiseerd: een gezellige blokhut. Deze is te huur als vakantieverblijf, maar u bent ook van harte welkom voor een weekendje, of een midweek of Bed & Breakfast. Zo kan iedereen -met of zonder- paard, -met of zonder- fiets, vakantie vieren bij Fra Limgardur.

Vakantie op de Veluwe
Even een paar dagen er tussenuit in het voorjaar? Of de zomervakantie doorbrengen op de Veluwe? U geniet in een prachtige omgeving van bos, heide met schaapskooi en van het mooie rivierlandschap rond de IJssel, De recreatieplas Het Heerderstrand en met tal van grote attracties vind u ook in de directe omgeving. Onder andere een groot zwembad in Deventer, de Scheg.  Het attractiepark Koningin Juliana Toren. Paleis Het Loo te Apeldoorn.  De Apenheul eveneens in Apeldoorn. En natuurlijk niet te vergeten: Park de Hoge Veluwe.  U kunt tijdens uw vakantie wandelen, fietsen, zwemmen en natuurlijk paardrijden! Kortom; er is genoeg te beleven op de Veluwe voor jong en oud!

Faciliteiten
U kunt gebruik maken van onze blokhut.  Een andere mogelijkheid is om de caravan met voortent te huren. Daarnaast is er tevens ruimte om een eigen tent of ander kampeermiddel neer te zetten. Op het terrein is een sanitaire voorziening gevestigd. In een badwagen zit een douche, een toilet en een wastafel.

Bij de manege kunt u onder begeleiding paarden huren. In de nabije omgeving zijn ook fietsen te huur.caravan

Tarieven
De toercaravan met voortent is te huren. Deze is volledig ingericht, met uitzondering van het beddengoed. Via het contactformulier kunt u de tarieven voor de caravan, kampeerplek, paardenverblijf en eventueel extra personen die een nachtje willen logeren opvragen.

In de blokhut of in de caravan is roken niet toegestaan. Huisdieren (mits in overleg) geen bezwaar.