+31 6 5330 4583 info@fralimgardur.nl

Voor wie kunnen wij wat betekenen

Wij maken geen onderscheid in leeftijd en wel/geen beperking! Door onze achtergrond
van gehandicaptenzorg, psychiatrie en onderwijs is iedereen verzekerd van
een goede begeleiding.

Voor wie

Naast alle activiteiten rondom de paarden bieden wij iedereen die dat nodig heeft of graag wil, dagbesteding op ons bedrijf. Er kan per dagdeel worden besproken en een dagdeel is van 9.00 tot 12.00 uur of van 13.00 tot 16.00 uur.

De lunchpauze kan uiteraard hier worden gehouden. De werkzaamheden kunnen bestaan uit uitmesten, schilderwerk, diverse onderhoudswerkzaamheden, timmerwerk, tuinonderhoud, maar er kan ook met honden of paarden worden gewandeld in het bos, een ritje met paard en wagen gemaakt worden en uiteraard wordt ook een korte koffiepauze niet overgeslagen.

Wij maken geen onderscheid in leeftijd en wel/geen beperking! Door onze achtergrond van gehandicaptenzorg, psychiatrie en onderwijs is iedereen verzekerd van een goede begeleiding.

Wij helpen jou

Frá Limgardur helpt verschillende doelgroepen.

Ik zit ‘vast’ aan huis

Kom jij om wat voor reden dan ook, niet je huis uit? Ben je toe aan verandering van omgeving? Neem contact met ons op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Mijn kind heeft een beperking

Voor gezinnen met één of meerdere kinderen met een beperking, biedt de zorgboerderij van Frá Limgardur een fijne omgeving om bijvoorbeeld een vakantie te vieren.

Ik heb een verstandelijke beperking

Heb jij een verstandelijke beperking en is werken voor een werkgever lastig of zelfs onmogelijk? Dan kunnen wij een veel gevallen iets voor je betekenen. Bijvoorbeeld wanneer je op zoek bent naar een zinvolle dagbesteding. Samen kijken we welke activiteiten je leuk vindt en wat we kunnen bieden.

 

Maak kennis met ons!

Ben je benieuwd naar wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op om vrijblijvend kennis te maken. Dat mag natuurlijk ook via de telefoon!

SBB leerbedrijf

Frá Limgardur is een door de SBB erkend leerbedrijf. Wij vinden het belangrijk dat studenten een goede indruk krijgen van de praktijk en werkervaring opdoen. Om diverse redenen kunnen wij alleen bepaalde studenten een leerplaats aanbieden zodat de kans dat je een fijne stage hebt het grootst is. Om een goede keuze te maken van beide kanten houden wij een “sollicitatieprocedure” aan wat tegelijkertijd een leermoment is. Wij vinden wederkerigheid van belang, we moeten elkaar een dienst bewijzen: de leerling leert de theorie te integreren in de praktijk en wij hebben wat extra handen erbij.

Wij hebben gekozen voor de volgende studies:

  • Dierhouderij niv. 3 laatste jaar en niveau 4
  • Management en paardenhouderij

Onze activiteiten

Tuinonderhoud, creatieve activiteiten, dierenverzorging… genoeg te doen!

Meer weten