+31 6 5330 4583 info@fralimgardur.nl

Wat heeft de zorgboerderij jou te bieden

Voor iedereen met een beperking, kinderen en volwassenen, hebben wij leuke en leerzame 
dagbesteding, woonbegeleiding en zelfs kampeermogelijkheden!

Ook voor jou!

Of je nou op zoek bent naar een leuke dagbesteding, om wat voor reden dan ook, of je bent op zoek naar een plek om voor dieren te zorgen, dan heeft de zorgboerderij van Frá Limgardur plek voor jou!

Wat bieden wij?

Dagbesteding

Heb je geen werk of ben je niet in staat om bij een werkgever te werken, maar wil je wel wat te doen hebben? Bij Frá Limgarđur is het ook mogelijk om deel te nemen aan de dagbesteding. Dit bestaat uit verschillende activiteiten die op de boerderij voorkomen. Voor iedereen (ongeacht of je nu een beperking hebt of niet) is er wel iets te vinden wat bij je past: verzorgen van de dieren (voeren, uitmesten, wandelen met honden), onderhouden van het terrein (schilderwerk, lichte opknapwerkzaamheden, betegelen, tuinaanleg en –onderhoud), opknappen van de gebouwen.

Werken in eigen tempo
We hebben genoeg te doen, ook als het slecht weer is. We werken samen met verschillende organisaties, maar je kunt ook vanuit een andere woonsituatie bij ons terecht. Het maakt niet uit of en wat voor een beperking je hebt. De begeleiding heeft jarenlange ervaring in de zorg voor verstandelijk gehandicapten en psychiatrie. Onze kracht ligt in de gelijkwaardigheid van alle mensen. Als je niet in staat bent om bij een werkgever te werken, wil dat niet zeggen dat je niets kunt. Wij kijken naar wat je wel kunt! Je werkt in je eigen tempo en hebt ook wat vrijheid in het werk. Vertel gerust je ideeën en inzichten over het werk. Bij Frá Limgarđur werken we samen!

24/7 Woonbescherming

Het kan ook zijn dat je geen geschikte woonplek kunt vinden waar je je thuis voelt. Dan kun je bij ons terecht voor woonbegeleiding en de zorg op maat die je nodig hebt, want wat je wel kunt, daar hoeven we je natuurlijk niet bij te helpen.

Kamperen

Gezinnen met een of meer kinderen met een beperking bieden we kampeerruimte, waarbij wij zorgen voor een leuke dagbesteding voor het betreffende kind of kinderen, zodat ouders en broertjes en zusjes ook even tot rust komen tijdens een onbezorgde vakantie. Voor wie geen eigen kampeermiddel heeft hebben wij caravans klaar staan.

Het moge duidelijk zijn dat u uw vakantie viert bij een paardenhouderij in bedrijf.

Wil je meer weten?

Ben jij nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen. Of om gewoon eens vrijblijvend te komen kijken!

Neem contact opBekijk activiteiten